вівторок, 02 липня 2013 15:40

Захарченко не подасть у відставку, бо він елемент "нинішньої корумпованої системи" - Кличко

Захарченко не подасть у відставку, бо він елемент "нинішньої корумпованої системи" - Кличко
Віталій Кличко Фото: job-sbu.org

Лідер УДАРу Віталій Кличко не задоволений виступом у ВР міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Про це він сказав журналістам у парламенті.

"Це був черговий звіт, на якому ми нічого конкретного не почули. Ми знаємо, що на сьогоднішній день довіри до міліції майже не має. Замість того, щоби захищати людей — вона бере активну участь у подіях, які направлені проти громадян. У людей немає впевненості, що їх будуть захищати. Крім того, вони не впевнені, що винні понесуть відповідальність", - сказав він.

Кличко сказав, що під тиском громадськості міліція нібито проводить розслідування, хоча насправді робить лише вигляд: "Нам треба називати речі своїми іменами — міліція корумпована, і не зацікавлена, аби чесно працювати. Після подій, які відбулися, як офіцер міністр повинен подавати у відставку, хоча він цього не зробить, бо є елементом нинішньої корумпованої системи".

Він впевнений, що міліція "кришує" корупцію: "Єдиний шлях змінити ситуацію — перезавантаження влади. Розмови про те, що треба провести реформу — просто відмовки. Сьогодні запропонували ("регіонал" Микола Джига — ред.) зробити міліцію муніципальною, але цим ми не вирішимо проблеми, які сьогодні існують у суспільстві".

Зараз ви читаєте новину «Захарченко не подасть у відставку, бо він елемент "нинішньої корумпованої системи" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути