Ексклюзиви
неділя, 16 січня 2011 17:21

На Тернопільщині голова райадміністрації "погорів" на хабарі у $ 35 тисяч

На Тернопільщині голова райадміністрації "погорів" на хабарі у $ 35 тисяч

Голову райадміністрації одного з райцентрів Тернопільщини затримали за отримання хабара в сумі 35 тисяч доларів. Про це повідомляє прес-секретар прокурора Тернопільської області Леся Долішна. Одночасно з чиновником затримано депутата обласної ради, який передавав йому цей хабар.

З джерел Gazeta.ua стало відомо, що затриманим є голова Борщівського району Іван Чепесюк. Депутат, який передавав йому гроші, нібито є представником фракції Партії регіонів.

За даними прокуратури, голова райдержадміністрації вимагав хабара за сприяння у виділенні земельної ділянки, площею 1 га. Її хотів отримати житель сусіднього району. Він звернувся до знайомого депутата облради. Той особисто знав голову району, і пообіцяв фермеру вирішити питання. Голова адміністрації попросив за послугу 35 тисяч доларів.

13 січня чиновники адміністрації, за вказівкою голови почали готувати документи по виділенню землі. В той же день фермер передав депутату облради суму хабара. Той одразу ж заніс його голові райадміністрації.

Іван Чепесюк є депутатом Тернопільської облради від партії "Єдиний центр". Нещодавно він із кількома іншими депутатами фракції ввійшов в міжфракційне об'єднання "Стабільність і реформи", яке очолюють "регіонали".

За фахом Чепесюк – лікар. Працював в районній лікарні. Свого часу був членом Народного Руху України та Нашої України. На посаду голови адміністрації призначався тричі – двічі президентом Віктором Ющенком.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині голова райадміністрації "погорів" на хабарі у $ 35 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути