Ексклюзиви
середа, 10 липня 2013 16:26

На суді по справі Тітушка Яценюка "затролили" морквою

На суді по справі Тітушка Яценюка "затролили" морквою
Арсеній Яценюк. Фото: lenta.ru

На судове засідання за обвинуваченням Вадима Тітушка і ще трьох осіб у причетності до інциденту з побиттям журналістів під час масових акцій у Києві 18 травня прийшов голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.

Присутні в залі засідання, що прийшли підтримати Тітушка, вручили Яценюку дві морквини, пояснивши, що це для нього вітаміни.

Яценюк не відмовився прийняти такий подарунок і у відповідь подякував.

Разом з тим, не всі журналісти змогли потрапити до зали судових засідань через велику кількість прихильників Тітушка, частина представників ЗМІ залишилися у коридорі.

Нагадаємо, 18 травня вдень у Києві на вул. Велика Житомирській виник конфлікт між представниками опозиції і групою невідомих молодих людей спортивної статури, який згодом переріс у бійку. Молоді чоловіки почали кидатися пляшками з водою і камінням. У результаті кілька людей отримали тілесні ушкодження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат викликав Титушка на ринг

Також під час інциденту постраждали журналістка 5-го каналу Ольга Сніцарчук і фотограф видання "Комерсант" Влад Содель.
Бійка відбулась під час опозиційної акції "Вставай, Україно" (на Софійській площі) і мітингу під егідою Партії регіонів (на Європейській площі).

У зв'язку з інформацією про неналежну реакцію правоохоронців на інцидент міліція проводила службове розслідування, за результатами якого притягнула ряд керівників середньої ланки до дисциплінарної відповідальності. Також були звільнені заступник начальника столичного главку і керівник київського "Беркута".

Вадима Титушка, жителя київської області було затримано 21 травня за підозрою в хуліганстві на акціях, проте 22 травня Шевченківський райсуд ухвалив рішення відпустити його під заставу в 22,94 тис. грн. На цей час судовий процес у справі підозрюваного триває.

Окрім того, було виділено окреме кримінальне впровадження за обвинуваченням ще трьох осіб. 1 липня прокуратура передала матеріали досудового розслідування в Шевченківський райсуд для розгляду по суті.

Зараз ви читаєте новину «На суді по справі Тітушка Яценюка "затролили" морквою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

56

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути