Ексклюзиви
четвер, 24 березня 2022 16:12

На Рівненщині затримали посадовця "Енергоатому" за співпрацю з окупантами

На Рівненщині затримали посадовця "Енергоатому" за співпрацю з окупантами
Затримано Олега Бояринцева. Фото: facebook.com/o.a.boyarintsev

Служба безпеки України затримала у Рівненській області посадовця НАЕК "Енергоатом" за співпрацю з російськими окупантами.

Про це у коментарі "Суспільному" підтвердила пресслужба УСБУ на Рівненщині.

Відомо, що йдеться саме про Олега Бояринцева. Він був причетний до кадрової політики підприємства.

Його затримали у середу, 23-го березня, на межі Рівненської та Львівської областей. Чоловіка підозрюють у державній зраді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада змінила міністра аграрної політики

Також про затримання Бояринцева написала у Facebook членкиня Колегії Державної інспекції ядерного регулювання України Ольга Кошарна.

"Не всіх директорів АЕС, на щастя, йому вдалося мінити, і не всіх заступників директорів з фіззахисту. Але Мурашова на ЗАЕС він пропхав на посаду, а його заступник зустрічав окупантів 4 березня словами: "вітаю вас на російській атомній станції. Сподіваюся, що над Бояринцевим суд буде швидким та за законами воєнного часу", - заявила вона.

Бояринцев займав посаду директора з персоналу "Енергоатому". Також він був помічником підсанкційного позафракційного нардепа Андрія Деркача. У виданні намагалися зв'язатися із затриманим, однак за номером телефону повідомили, що він йому не належить. Крім того, не відповідають телефони пресслужби підприємства.

23-24 березня більша частина депутатів Енергодарської міської ради склала повноваження. Йдеться про обранців з "Європейської солідарністі", "За Майбутнє", "Нової політики" та частини депутатів від колишньої партії "ОПЗЖ".

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині затримали посадовця "Енергоатому" за співпрацю з окупантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути