четвер, 24 березня 2022 15:59

Спецтема: Війна Росії проти України

У Енергодарі депутати склали свої мандати. Але продовжать опікуватися громадянами

У Енергодарі депутати склали свої мандати. Але продовжать опікуватися громадянами
Депутати, які склали повноваження, продовжать займатися громадською роботою та опікуватися потребами громадян, які мешкають на їхніх округах і за їх межами Фото: Funtime Kiev

23-24 березня більша частина депутатів Енергодарської міської ради склала повноваження.

Мандати склала більшість депутатів від політичних партій "Європейська солідарність", "За Майбутнє", "Нова політика" та частина депутатів від колишньої партії ОПЗЖ, повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

"Це непросте, але виважене рішення депутати різних фракцій пояснюють неможливістю сумлінно та ефективно, в рамках діючого законодавства України, виконувати свої обов'язки. Саме в такі умови вони поставлені зараз, через місяць від початку війни. Для недопущення використання їхніх голосів під примусом - для створення будь-яких незаконних "народних республік" на території м.Енергодар під керівництвом країни-агресора, а саме така тенденція з боку окупантів прослідковується в місті в останні дні, кожним особисто було прийнято таке рішення", - сказав Орлов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти викрали першого заступника мера Енергодара

Депутати, які склали повноваження, продовжать займатися громадською роботою та опікуватися потребами громадян, які мешкають на їхніх округах і за їх межами.

Сьогодні під час можливих проукраїнських протестів в Енергодарі Запорізької області окупанти планують застосувати проти людей зброю. Вони вже дістали такий дозвіл. Жорсткіші методи придушення мітингів росіяни вирішили використовувати після того, як побачили єдність і силу духу енергодарців, написав у Telegram міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

Підпишіться на наш канал в Telegram. Інформуємо про ситуацію в країні

Зараз ви читаєте новину «У Енергодарі депутати склали свої мандати. Але продовжать опікуватися громадянами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути