середа, 26 грудня 2012 17:59

На презентації нової книги Турчинов прирівняв Януковича до Антихриста

На презентації нової книги Турчинов прирівняв Януковича до Антихриста
Фото: comments.ua

Олександр Турчинов представив свою нову книгу "Пришестя" про кінець світу. Презентація відбулася у книгарні "Сяйво книги" на Великій Васильківській. За словами автора — головна тема цієї книги - боротьба добра і зла, Люцифера із Господом. Також у книзі він підіймає теми "світового уряду", біометричних паспортів та неминучої загибелі теперішньої цивілізації.

"Ще коли я був переконаним марксистом, у середині 80-их вирішив відтворити модель Радянського союзу — я провів велику роботу і з жахом побачив, що за 5-7 років Радянський союз неминуче зникне. Суспільство ж, у якому ми живемо, — приречене. І кінець світу станеться не від космічної катастрофи, не від того, що вибухне Сонце — людство саме знищить планету. Воно вже готове до глобального контролю та тотальної диктатури. Вже є технічні засоби, які дозволяють зробити це реальністю. Антихрист вже у будь-який день може зібрати прес-конференцію і запропонувати людям обміняти свободу на дешеву ковбасу — тільки підставляйте лоба і руку для мого знаку. Те, скільки часу залишилось цій цивілізації, - залежить тільки від самих людей. Друге пришестя неминуче . І це вже буде звіт кожного, як він зберіг Царство Небесне в собі самому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм Турчинова нагородили на другосортному кінофестивалі в США

Книгу Олександр Турчинов писав останні 3 роки. Тираж — 7 770 примірників.

"Мені пропонували зробити більший тираж. Але я хотів подивитись, як буде продаватися книга і вже далі думати, чи робити ще одну партію. На такому числі примірників настояв я особисто, адже три сімки — це біблійне число. Я сподіваюсь, що це допоможе у розповсюдженні книги і, насамперед, поширенню ідей, які я в цю книгу закладав."

У книзі під іншими прізвищами фігурують Юлія Тимошенко, Віктор Янукович та Володимир Путін. Незважаючи на тематику, автор пообіцяв, що розв'язка у книзі буде оптимістичною.

Підтримати колегу приїхали "бютівці" Сергій Пашинський, Андрій Павловський та Сергій Власенко.

Зараз ви читаєте новину «На презентації нової книги Турчинов прирівняв Януковича до Антихриста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

78

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути