неділя, 04 грудня 2011 16:20

На популярний російський сайт "наїхали" за негативні коментарі про партію Путіна

На популярний російський сайт "наїхали" за негативні коментарі про партію Путіна

Роскомнагляд пред'явив інтернет-виданню "Газета.Ru" претензії, пов'язані з порушенням порядку опублікування матеріалів про підготовку та проведення виборів, повідомив "Лента.ру" головний редактор видання Михайло Котов.

У протоколі Роскомнагляду говориться, що до відомства надійшло звернення ЦВК та Генпрокуратури, що стосується спільного проекту "Газети.Ru" і асоціації "Голос" "Карта порушень". ЦВК вказував на те, що аналіз фактів, опублікованих проектом, показує, що вони "не є порушенням законодавства РФ про вибори".

Крім того, в ньому говорилося, що в поширюваній інформації переважають відомості про партію "Единая Россия" в поєднанні з негативними коментарями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори в Росії позначили першим арештом: за грати потрапили 15 осіб

Подібні дії, на думку ЦВК, визнаються передвиборною агітацією. У Роскомнагляді відзначили, що дані дії мають ознаки адміністративного правопорушення.

Нагадаємо, що в день виборів в Дердуму РФ ряд інформаційних сайтів був атакований хакерами - Slon.ru, "Ехо Москви", "ПаблікПост", The New Times, "Большой город, а також блогохостинг LiveJournal і сайти незалежних спостерігачів з асоціації "Голос ", у тому числі "Карта порушень".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Медведєв привів голосувати дружину, а Путін слухав інструктаж на самоті

До середини дня частина ЗМІ перейшла на альтернативні варіанти хостингу. Живий журнал також повернувся до нормальної роботи, після того як технічній службі SUP вдалося відбити атаку хакерів. Головний редактор "Еха Москви" Олексій Венедиктов заявив, що атаки на ЗМІ пов'язані з виборами в Держдуму РФ.

Зараз ви читаєте новину «На популярний російський сайт "наїхали" за негативні коментарі про партію Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути