вівторок, 03 квітня 2007 09:19

На Майдані збираються прихильники "Регіонів" та соціалістів

Дві колони загальною чисельністю близько 500 чоловік під прапорами Партії регіонів і Соцпартії рухаються в напрямку Хрещатика з боку залізничного вокзалу.

У той же час, перед будинком Верховної Ради у вівторок вранці прихильники парламентської більшості проводять пікет.

Тут зібралися кілька тисяч чоловік, у тому числі мешканці наметового містечка Маріїнського парку й прибулі ранком у вівторок з регіонів.

Водночас, мешканці наметового містечка навпроти Кабінету міністрів збираються в колони для участі в мітингу біля будинку уряду.

Вулиці, що прилягають до Кабміну і Верховної Ради - Садова та Липська - загороджені металевим парканом і охороняються міліцією. У той же час пішоходам безперешкодно дозволяють проходити.

На вулиці Грушевського рух транспорту не припиняється.

У понеділок увечері, після консультацій з лідерами фракцій, президент Віктор Ющенко підписав указ про розпуск Верховної Ради 5 скликання і призначення дострокових парламентських виборів.

Спікер Верховної Ради Олександр Мороз та прем"єр Віктор Янукович закликали президента відкликати цей указ як неконституційний і дестабілізуючий ситуацію в країні, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «На Майдані збираються прихильники "Регіонів" та соціалістів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути