середа, 24 листопада 2010 20:45

На Майдані заявляють, що проти них уже навербували "бойовиків"

На Майдані заявляють, що проти них уже навербували "бойовиків"

Партія регіонів вербує "бойовиків" з метою проведення провокацій на мітингу проти прийняття Податкового кодексу в Києві 25 листопада.

Про це з посиланням на свої джерела повідомив депутат від НУНС Юрій Гримчак, передає Обком.

За його словами, "відразу в декількох прилягаючих до Києва областях - а саме Полтавській, Житомирській та Кіровоградській - Партія регіонів сьогодні вербувала "бойовиків" для проведення провокацій на столичному мітингу 25 листопада".

"За нашими даними, цим людям буде надано транспорт і взагалі - створено режим найбільшого сприяння", - заявив депутат.

"Я готую звернення до міністра внутрішніх справ, голови СБУ та керівництва київського главку МВС з проханням забезпечити порядок і законність на запланованій на 25 листопада зустрічі виборців з депутатами, чиї намети встановлені на Майдані", - зазначив Гримчак.

Нагадаємо, що перед тим група підприємців, які вже третій день ведуть переговори з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим, не погодилась на пропозиції уряду.

На даний момент невідомо, коли відбудеться зустріч представників підприємців з президентом Віктором Януковичем. Організатори сподіваються, що ця зустріч рано чи пізно відбудеться. Тому, що у них є одна чітка вимога - щоб президент наклав вето на Податковий кодекс. Інших вимог підприємці висувати не збираються, крім тих, що вже були озвучені раніше.

Раніше повідомлялося, що влада почала перемовини з підприємцями стосовно Податкового кодексу. За словами Клюєва, в документі будуть враховані "розумні побажання підприємців".

Зараз ви читаєте новину «На Майдані заявляють, що проти них уже навербували "бойовиків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути