середа, 24 листопада 2010 18:46

Завтра на Майдані очікують 200 тисяч мітингувальників

Завтра на Майдані очікують 200 тисяч мітингувальників

Організатори мітингу проти Податкового кодексу впевнені, що їм вдасться привезти до Києва до 200 тис. людей. Їхнім планам може перешкодити міліція, яка не пускає автобуси з підприємцями в столицю.

Про це повідомив один з організаторів акції протесту проти Податкового кодексу Василь Заставнюк. "Ми стоїмо другий день під зливою, зараз на Майдані небагато людей, але у четвер плануємо зібрати на площі близько 200 тисяч підприємців", - сказав Заставнюк.

За його словами на Майдані збереться повномасштабна акція, з областей їде дуже багато людей. "Зараз дуже утруднений проїзд людей з регіонів. На одеській трасі перекривають рух, міліція не пропускає автобуси. Люди вже зараз підтягуються своїм ходом, хто на таксі, хто попутками", - сказав Заставнюк.

Також стало відомо, що на цей раз для масовості будуть підтягнуті студенти, і на Майдані розгорнеться цілий концерт, в рамках культурно - розважальної програми на сцені виступить група "Тартак" та інші.

Що стосується зміни місця проведення мітингу, то підприємці не погоджуються міняти його з Майдану Незалежності на Поділ. "Ми, де стояли там і будемо стояти, і нікуди переміщатися не збираємося. Може, сходимо в Адміністрацію президента, все буде залежати від обстановки. Та й 100 тисяч людей там просто не помістяться", - резюмував Заставнюк.

На даний момент невідомо, коли відбудеться зустріч представників підприємців з президентом Віктором Януковичем. Організатори сподіваються, що ця зустріч рано чи пізно відбудеться. Тому, що у них є одна чітка вимога - щоб президент наклав вето на Податковий кодекс. Інших вимог підприємці висувати не збираються, крім тих, що вже були озвучені раніше.

Як повідомлялося, у понеділок, 22 листопада, вранці на Майдані Незалежності у Києві підприємці розпочали безстрокову акцію протесту проти набуття чинності Податковим кодексом, прийнятим Верховною радою минулого тижня. Активісти обіцяють стояти до того часу, доки Кодекс не буде заветовано.

Дело

Зараз ви читаєте новину «Завтра на Майдані очікують 200 тисяч мітингувальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

220

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути