Ексклюзиви
вівторок, 06 листопада 2012 02:18

"На цих виборах Україна виграла" - Яценюк

"На цих виборах Україна виграла" - Яценюк
Фото: korrespondent.net

Опозиційні сили вимагають визнати перемоги своїх кандидатів на округах.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав Арсеній Яценюк.

"Мало того, що під час виборчої кампанії залякували, скуповували голоси, тиснули на держслужбовців, на членів комісій, змушували голосувати, але це не пройшло. Все рівно люди прийшли і проголосували. Але на останній стадії підрахунку голосів вони показали своє обличчя", - наголосив він.

Саме тому, на думку політика, надзвичайно важливо, що на мітингу проти фальсифікацій під ЦВК були лідери трьох опозиційних сил – він, Віталій Кличко та Олег Тягнибок.

"Те, що ми сьогодні були втрьох на мітингу, те, що ми сьогодні були втрьох біля ЦВК, те що ми втрьох підписали звернення до ЦВК. Ми не просимо, щоби нам віддали перемогу, ми вимагаємо тільки одного – вимагаємо того, що якщо народу України проголосував за кандидата в депутати і віддав навіть на один голос більше, ніж за опонента, – визнайте перемогу опозиції, не тримайтеся за крісла і  не тримайтеся за гроші. Ми все рівно доведемо і ви це довели – гречкосії, ті, хто роздавав конверти, ті, хто вас залякував – всі вони програли", - наголосив він.

"На цих виборах Україна виграла, бо показала, що за гроші і через залякування ніхто ніколи в Україні не зламається", - підкреслив Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «"На цих виборах Україна виграла" - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути