середа, 18 липня 2012 16:54

На Черкащині крадуть опозиційні сіті-лайти

На Черкащині крадуть опозиційні сіті-лайти
Комусь дуже знадобились портрети Тимошенко. Фото: tsn.ua

Минулого тижня у Жашкові на Черкащині хтось викрав шість сіті-лайтів. Три з них із портретом Юлії Тимошенко, решта з керівником Черкаської обласної організації "Батьківщина" Анатолієм Бондаренком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Небайдужі до долі Тимошенко" люди розмістили в Києві для неї білборди

"Сіті-лайти з Юлією Тимошенко на вулицях міста виставлялися протягом двох останніх місяців. Але на початку липня до працівників штабу став настійливо телефонувати начальник місцевого райвідділку міліції і "просити" прибрати вуличну агітацію. Сказав, інакше будуть проблеми, - повідомив керівник Жашківського районного виборчого штабу Об'єднаної опозиції Микола Добровольський. - Працівники штабу дали йому мій телефон і пояснили, що лише я, як керівник, можу дати їм таку вказівку. Проте очільник міліції мені так і не передзвонив".

9 липня о 7.30 мобільна агітаційна група сіті-лайти виставила на центральній вулиці міста, де розташований місцевий ринок. На території ринку партійці встановили намет. Роздавали газети. Тому не побачили, як близько десятої до сіті-лайтів під'їхав фургончик. Двоє невідомих швидко повантажили їх на машину. Очевидці стверджують, що нібито серед молодиків у цивільному був і працівник місцевої міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нехай на одне місце приклеять" - Чечетов про білборди "ВОНА ВІЛЬНА"

"Ми звернулися із заявою до міліції. Але там не хотіли її приймати, розпитуючи, на яких підставах сіті-лайти виставлялись, чи були на те відповідні дозволи, хто і за яку суму їх виготовляв. Оскільки всі дозвільні документи ми пред'явили, заяву прийняли. Але зазначили, що жодної справи не порушать до того, доки штабісти не нададуть довідок про балансову вартість вкраденого майна. Мовляв, спочатку документально доведіть, що воно було цінне", - розповів Добровольський.

У нього немає сумнівів, що сіті-лайти з Тимошенко викрала та ж команда, яка два тижні тому заляпала фарбою опозиційні білборди опозиції.

"Я переконаний, що починаючи із цих дрібних капостей і закінчуючи жорстоким розгоном міліцією мирного мітингу в Черкасах та блокуванням працівниками-есбеушниками обласного виборчого штабу. Все зрежисовано в одному кабінеті облдержадміністрації, - прокоментував ситуацію Анатолій Бондаренко і пообіцяв ретельно слідкувати за розвитком справи із викраденими сіті-лайтами.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині крадуть опозиційні сіті-лайти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути