Ексклюзиви
понеділок, 02 квітня 2012 14:34

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Небайдужі до долі Тимошенко" люди розмістили в Києві для неї білборди

У партії "Батьківщина" не мають ніякого відношення до білбордів з написом "ВОНА ВІЛЬНА", виконаниХ у стилі передвиборчої кампанії Юлії Тимошенко 2009 року, що з'явилися сьогодні в центрі Києва.

Автор: Фото: Тарас Подолян
  Білборди нагадують передвиборні гасла Юлії Тимошенко "Вона працює"
Білборди нагадують передвиборні гасла Юлії Тимошенко "Вона працює"

"Я думаю, що це комерційний проект, якась торгова марка хоче під бренд "Батьківщини" розкручувати свій товарний знак", - заявив "Делу" глава Київської міської парторганізації "Батьківщини" Юрій Одарченко.

"У нас була спроба розмістити білборди, які стосуються Юлії Тимошенко, на Хрещатику на сіті-лайтах. Це після рішення апеляційного суду ми намагалися розвісити рекламу з гаслом "невинна". Так вони проіснували рівно три години. Спочатку відрізали світло, потім прийшли працівники та їх відключили..." - пояснив Одарченко.

Він також зазначив, що зараз розмістити будь-яку інформацію, що стосується Тимошенко і партії "Батьківщина", у вигляді зовнішньої реклами "просто неможливо".

Відповідаючи на питання про те, яка буде реакція на таку рекламу з боку партії, Одарченко заявив: "А навіщо зараз це робити?"

"У нас зараз багато поточних питань, які стосуються і другого суду над Тимошенко, і спільного передвиборчого списку. Я думаю, ця тема не варта такої уваги, щоб на цьому зосереджуватися", - додав глава столичної міськорганізації "Батьківщини".

Автор: Фото: Тарас Подолян
  У "Батьківщині" думають, що на бренді Тимошенко хтось піариться
У "Батьківщині" думають, що на бренді Тимошенко хтось піариться

У рекламному агентстві, на балансі якого перебувають білборди, на яких розмістили рекламу, відмовилися називати ім'я замовника реклами, пославшись на факт комерційної таємниці.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року у Києві було демонтовано сітілайти з першою шпальтою газети "Вечірні вісті", на якій було зображено портрет Юлії Тимошенко з підписом "Невинна!".

Зараз ви читаєте новину «"Небайдужі до долі Тимошенко" люди розмістили в Києві для неї білборди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути