неділя, 28 жовтня 2012 20:06

На Черкащині виявили організацію, яка вела незаконний підрахунок голосів
5

Фото: Фото: Ірина Патлатюк

На Черкащині на окрузі №200 з центром в місті Умань виявили незаконний центр паралельного підрахунку голосів. Про це повідомляє виборчий штаб кандидата в депутати Максима Полякова. Центр збирав дані з виборчих дільниць та надсилав у штаб одного з кандидатів. Був розміщений по вулиці Садовій в приміщенні без вивіски та будь-яких розпізнавальних знаків. Група молодих людей опрацьовувала дані з виборчих дільниць під прикриттям екзіт-полів. Працівники центру пояснити що вони роблять і хто їх взяв на роботу не могли. Знайти фірму з назвою "Гарно Україна", яка б займалася соціологічними опитуваннями не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У психіатричній лікарні Одеси хворим пояснювали, де ставити галочку

Одразу після відкриття виборчих дільниць біля виходів з'явилися молоді дівчата, які проводили опитування. Як говорять спостерігачі, які працювали на дільницях, вони робили зауваження працівникам міліції аби ті з'ясували що це за люди і на яких підставах вони працюють, проте відповіді не отримали. Організація не реєструвалася ні на ОВК ні на жодній ДВК офіційної інформації про діяльність організації не було. Центр виявили кандидати в народні депутати по округу №200 Максим Поляков та Богдан Хмельницький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині опозиційний кандидат зловив конкурентку на передачі грошей виборцям

"До нас надійшла інформація, що працює незаконний центр з паралельного підрахунку голосів, - прокоментував кандидат в депутати Максим Поляков. – За цією інформацією зібрану інформацію передавали на штаб Антона Яценка. Коли зайшли в приміщення, то дійсно побачили що сім осіб опрацьовує дані, отримані з дільниць. Також там був агітаційний щит Антона Яценка та агітаційна продукція".

Справою займається міліція. Серед документів були знайдені списки студентів одного з місцевих університетів, яких задіювали на роботу під час виборів. На документах підписи деканів факультетів та печатки університету.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині виявили організацію, яка вела незаконний підрахунок голосів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути