понеділок, 20 червня 2011 11:02

На Буковині депутат Партії регіонів побив людей, які відпочивали

На Буковині депутат Партії регіонів побив людей, які відпочивали

У селі Турятка Глибоцького району Чернівецької області на приватному ставку побили людей, які там відпочивали. Один з нападників представився депутатом Партії регіонів.

Як розповів чернівчанин Євген А., вони з друзями, з дозволу власників, відпочивали на водоймі. Пізніше під'їхали інші відпочивальники, один з яких представився депутатом Партії регіонів. Вони висловили невдоволення тим, що на ставку ще хтось відпочиває, крім них.

Словесну перепалку вдалося залагодити, проте, коли відпочивальники кількома машинами поверталися додому, останню підрізали на трасі. Невідомий направив рушницю в бік водія і наказав всім вийти з авто.

Коли водій і пасажири спробували з'ясувати стосунки, нападники, яких було близько десяти, почали їх жорстоко бити і принижувати. В результаті водій і один пасажир авто потрапили в лікарню. У Чернівецькій лікарні швидкої медичної допомоги їм діагностували струс мозку, перелом, численні гематоми. Їх стан лікарі оцінюють як тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Постраждалі написали звернення до депутата обласної ради від "Фронту Змін" Сергію Юліку, який у неділю побував у лікарні.

"Крім того, що "Фронт змін" буде контролювати хід розслідування і захищати потерпілих, ми спробуємо з'ясувати, хто намагається козиряти приналежністю до влади для демонстрації вседозволеності та вирішенню своїх приватних питань", - зазначив Юлік.

Подробиці інциденту представники ФП обіцяють повідомити на прес-конференції в понеділок 20.06 о 12.00.

Нагадаємо, що 16 квітня в райцентрі Заставна кілька озброєних рушницями чоловіків у присутності Бойчука жорстоко побили місцевих жителів, які вирішили порибалити на одному з платних ставків "Блакитна нива".

Зараз ви читаєте новину «На Буковині депутат Партії регіонів побив людей, які відпочивали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути