Ексклюзивы
понедельник, 20 июня 2011 11:02

На Буковині депутат Партії регіонів побив людей, які відпочивали

На Буковині депутат Партії регіонів побив людей, які відпочивали

У селі Турятка Глибоцького району Чернівецької області на приватному ставку побили людей, які там відпочивали. Один з нападників представився депутатом Партії регіонів.

Як розповів чернівчанин Євген А., вони з друзями, з дозволу власників, відпочивали на водоймі. Пізніше під'їхали інші відпочивальники, один з яких представився депутатом Партії регіонів. Вони висловили невдоволення тим, що на ставку ще хтось відпочиває, крім них.

Словесну перепалку вдалося залагодити, проте, коли відпочивальники кількома машинами поверталися додому, останню підрізали на трасі. Невідомий направив рушницю в бік водія і наказав всім вийти з авто.

Коли водій і пасажири спробували з'ясувати стосунки, нападники, яких було близько десяти, почали їх жорстоко бити і принижувати. В результаті водій і один пасажир авто потрапили в лікарню. У Чернівецькій лікарні швидкої медичної допомоги їм діагностували струс мозку, перелом, численні гематоми. Їх стан лікарі оцінюють як тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Постраждалі написали звернення до депутата обласної ради від "Фронту Змін" Сергію Юліку, який у неділю побував у лікарні.

"Крім того, що "Фронт змін" буде контролювати хід розслідування і захищати потерпілих, ми спробуємо з'ясувати, хто намагається козиряти приналежністю до влади для демонстрації вседозволеності та вирішенню своїх приватних питань", - зазначив Юлік.

Подробиці інциденту представники ФП обіцяють повідомити на прес-конференції в понеділок 20.06 о 12.00.

Напомним, что 16 апреля в райцентре Заставная несколько вооруженных ружьями мужчин в присутствии Бойчука жестоко избили местных жителей, которые решили порыбачить на одном из платных прудов "Голубая нива".

Сейчас вы читаете новость «На Буковині депутат Партії регіонів побив людей, які відпочивали». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 8759
Голосование "Умная милитаризация" от Минобороны
  • Госслужащих нужно брать на работу только после военной подготовки
  • Это должно быть одним из требований и для баллотирования в органы местного самоуправления, парламент и суды
  • Для госслужащих военная подготовка не должна быть обязательной
  • Мне все равно
Просмотреть