Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2013 15:24

На Бесарабці Жириновський накупив квашеної капусти та сала на 3 тис рублів
11

Лідера партії "Ліберально-демократична партія Росії" Володимира Жириновського обкидали квашеною капустою в Києві.

Під час прес-конференції представники коаліції учасників Помаранчевої революції витягнули із пакету квашену капусту і кинули її в політика із криком "Геть, українофобе".

Жириновський розповів, що о міг стати другом Віктору Януковичу. "Коли він був губернатором, то запрошував мене. Але я не поїхав, тепер про це шкодую. Бо ми би стали великими друзями", - зазначив Жириновський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній нардеп Шепелєв оголошений у розшук

Депутат Держдуми зізнався, що у 2004 році під час президентських виборів в Україні допомагав Януковичу  - їздив по українським областям, тому що хотів, аби Янукович переміг.

Також він переконаний, що Україна не повинна сподіватися на безкоштовний російський газ: "Говорити про те, щоб отримувати газ безкоштовно, не можна. Всі за все платять. Торгівля має бути окремо. Навіть родичам допомагати не треба – всіх послати на три літери. Кожен повинен працювати сам. Все сам. І не треба чіпляти "газовий вагон". Підписується договір, його треба виконувати".

Зокрема, говорячи про міжнародні стосунки України, він зауважив, що Євросоюзу не потрібна Україна. "Якщо вас влаштовує варіант обслуговувати Захід, то робіть все, що вважаєте за потрібне. Заходу не потрібні румунський двірники чи українські покоївки. От я був в Афінах. Так там черга із ваших стоїть, бо тут роботи немає. А вони там за кимось прибирають", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко каже, що проти нього фальсифікують експертизу

Після прес-конференції, лідер партії "Ліберально-демократична партія Росії" купив на Бесарабському ринку квашену капусту, сало та копчену ковбасу.

Він розраховувався рублями: "Будемо їсти капусточку у літаку. Давайте, давайте все що у вас є. І все ж таке дешеве", - сказав він. Продавці ринку фотографувалися із Жириновським та висловлювали йому своє захоплення.

"Я вже 30 років Вас знаю, по телевізору слідкую. Ви хороший як політик, і як чоловік. Правильно Ви кажете", - сказала йому продавщиця 70-річна Єфросинія Мавросіївна. У неї Жириновський скупився на 3 тисячі рублів.

Зараз ви читаєте новину «На Бесарабці Жириновський накупив квашеної капусти та сала на 3 тис рублів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

288

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути