четвер, 20 грудня 2012 17:39

На Банковій із шампанським святкували кінець світу, який позбавить Україну від Януковича
14

Фото: Фото: Наталія Чубенко

У четвер 20 грудня, близько 10 активістів громадської ініціативи "Чорний комітет" проведи народні гуляння під Адміністрацією Президента на Банковій, 11 з нагоди кінця світу.

Активісти з'явилися у протигазах і з двома пляшками безалкогольного шампанського. Представник "Чорного комітету" Богдан Тицький, 23 роки, заявив: громадськість довго сподівалася на те, що вибори змінять політичну ситуацію в Україні. Але вибори нічого не змінили, тому єдине сподівання українського народу — на кінець світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корону майя показали напередодні кінця світу

- Ми дуже довго не вірили, що цей кінець світу відбудеться, але останні події, які відбуваються в Україні, зокрема новий уряд, який вступив у свої повноваження, і новий спікер та керівництво парламенту, і так само бажання Януковича створити митний союз — ці всі факти нас переконали в тому, що кінець світу дійсно таки настане. Ми до цього кінця світу дуже готувалися, купили протигази. Так само у наших схронах є консерви, сірники, сіль та всі інші необхідні речі, щоб вижити після цього анонсованого кінця світу. Однак Янукович не вірить, що колись настане кінець якщо не світу, то його правлінню. Він протигаза не має. А тому не виживе. Якщо завтра кінця світу і не буде, я переконаний, що всі дії, які чинить зараз українська влада на чолі з Віктором Федоровичем, призведуть до того, що кінець цієї влади таки настане. Це справа часу. Закликаю вас відсвяткувати кінець цієї нікчемної влади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернополянка-"провидиця" під час "кінця світу" радить не виглядати у вікно

Поки Богдан відкривав шампанське, пробка вилетіла з пляшки і ледве не зачепила полковника міліції 48-річного Миколу Шелеха, який з цікавістю спостерігав за процесом.

- Це ж покушеніє на охоронця порядку, ви шо! - віджартувався міліціонер і підійшов ближче. - І ви теж пийте. - почав заохочувати хлопців у протигазах. - Через трубочку, як слоники.

Хлопці стягнули протигази з підборіддя і випили вино з пластикового стакана.

Міліціонери пригубити шампанське за кінець нинішньої влади на камери не зважилися.

Зараз ви читаєте новину «На Банковій із шампанським святкували кінець світу, який позбавить Україну від Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути