Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2014 12:12

Ми не погодимося на "ширку" - нардеп-"ударівець"

Ми не погодимося на "ширку" - нардеп-"ударівець"
Фото: 24daily.net

УДАР не піде до широкої коаліції з Партією регіонів.

Про це в інтерв'ю журналістам сказав народний депутат Валерій Карпунцов.

"Вже давно ідуть розмови про плани зробити "ширку" "Батьківщини" з "регіналами". Назву їй можна придумати будь-яку. Але про яку "ширку" можна говорити? Зараз в коаліції  - політичні сили, які декларували опозиційність до Януковича, були незгодні з його принципами, методами діяльності. А зараз що? Ми з цим погодимося?", - зауважив нардеп.

Коментуючи інформацію про те, що в. о президента Олександр Турчинов ходив на засідання ПР, де можливо обговрювали створення широкої коаліції, Карпунцов наголосив: "Не знаю, правда це чи ні. Ніхто ж не доповідає, до кого тишком-нишком бігає на переговори, але зараз з'явилася ініціатива стосовно прийняття закону про опозицію. Треба подивитися на те, які повноваження віддають. Якщо йдеться про позиції, які дозволяють контролювати владу - це одне. Але якщо роздають посади - це вже інше".

Політик вважає, що існування нинішньої коаліції залежить від того, як надалі всередині будуть будуватися стосунки.

"Але, скажу чесно, я наприклад не чув, щоб були засідання такого органу, як Рада коаліції. Хоча, сили, які увійшли в коаліцію мусять узгоджувати позиції, аби потім одностайно голосувати у сесійній залі, аби не залучати до прийняття рішення неприродні утворення", - пояснив ударівець.

Зараз ви читаєте новину «Ми не погодимося на "ширку" - нардеп-"ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути