субота, 23 червня 2012 18:11

"Мы хотим говорить на родном языке": "регіонали" шукають фанатів Колесніченка в Криму

"Мы хотим говорить на родном языке": "регіонали" шукають фанатів Колесніченка в Криму
Щодня нібито більше 10 тисяч кримчан ставлять підписи на підтримку законопроекту Колесніченко-Ківалова. Фото: news.dt.ua

У Криму в рамках всеукраїнської акції Партії регіонів "Ми хочемо говорити рідною мовою" зібрано 102 883 підписи на підтримку мовного законопроекту.

Як повідомили в прес-службі Партії регіонів, із 11 по 22 червня пікетами зібрано 43 794 підписи, волонтерами - 54 580, громадськими приймальнями Партії регіонів - 4 509.

"Щодня більше 10 тисяч кримчан ставлять підписи на підтримку законопроекту Колесніченко-Ківалова. Така динаміка свідчить про те, що позиція Партії регіонів по відстоюванню законних прав громадян на вільне використання рідної мови в усіх сферах життя знаходить широку підтримку серед населення півострова", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Внесення поправок до "мовного" законопроекту загальмує його ухвалення - нардеп

Акція проходить у всіх регіонах Криму.

"Щодня в містах і районах працює до 54 пікетів - активісти партії роздають громадянам агітаційні матеріали, проводять роз'яснювальну роботу. Також у процесі збору підписів беруть участь волонтери, які проводять побудинковий обхід. Крім того, свій підпис на підтримку законопроекту громадяни можуть залишити в громадських приймальнях партії", - зазначили автори повідомлення.

Всеукраїнська акція Партії регіонів "Ми хочемо говорити рідною мовою" продовжиться до 2 липня.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада зі скандалом прийняла в першому читанні законопроект N9073 "Про основи державної мовної політики". Його автори - представники Партії регіонів Вадим Колесніченко і Сергій Ківалов.

Зараз ви читаєте новину «"Мы хотим говорить на родном языке": "регіонали" шукають фанатів Колесніченка в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

338

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути