Ексклюзиви
четвер, 02 березня 2017 12:10

Москва виношує план знищення України. Ми на межі виживання - Висоцький

Москва виношує план знищення України. Ми на межі виживання  - Висоцький
Фото: aminpro.ru

Український політикум повинен об'єднатися, щоб протистояти російській агресії. Інакше можемо втратити державу.

Про це в інтерв'ю Gazeta.ua сказав депутат Верховної Ради від "Народного фронту" Сергій Висоцький.

"Наша внутрішня політика має бути сформульована простою тезою Хвильового: геть від Москви. У нас є унікальна ситуація з погляду існування держави - абсолютно реальні виклики нашому суверенітету та існуванню. Це зовнішня агресія, вплив Росії та сценарії зі знищення України, які Москва виношує. Це не якісь хибні виклики дня, як раніше. Ми на грані виживання. Для мене пріоритет внутрішньої політики - це пріоритет національної безпеки. Так побудуємо Україну успішну, багату, без корупції, якщо збережемо державу", - зазначив політик.

Сьогодні усі політичні сили та суспільні організації повинні діяти спільно задля збереження країни, підкреслив Висоцький.

"2017 рік - століття більшовицького перевороту і спроб створення української держави. Тоді в Києві різні люди теж сиділи і думали: кращий Петлюра чи гірший, Центральна Рада чи ще щось. І так ми дожили до того, що втратили Україну тоді. Не розуміли, що є важливіші завдання. Держава - це головне. Питання реформ і боротьби з корупцією можуть бути реалізовані, якщо є держава. Патріотичні сили мають бути єдиними. Бо без цього ризикуємо втратити країну", - наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп пояснив, коли Росія віддасть Крим і залишить Донбас

У березні 2014 року після введення військ Росія анексувала український Крим, організувавши "референдум" з його самовизначення. Після цього Москва зарахувала український півострів до свого складу.

Згодом Росія почала дестабілізувати ситуацію на Донбасі. РФ постачає терористам ДНР і ЛНР озброєння та направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська. Із середини квітня 2014 року в Луганській і Донецькій областях тривають бойові дії.

Повний текст інтерв'ю Сергія Висоцького шукайте на сайті Gazeta.ua та в "Газеті по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «Москва виношує план знищення України. Ми на межі виживання - Висоцький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути