середа, 17 лютого 2010 13:56

Москаль заявив, що Ющенку "треба було менше пити і жерти"

Москаль заявив, що Ющенку "треба було менше пити і жерти"

Сьогодні в Головному слідчому управлінні Генпрокуратури трапився конфлікт за участю народного депутата Геннадія Москаля. Депутат прибув в ГПУ разом зі свідком у справі про отруєння Віктора Ющенка Томасом Цинцабазе, захисником якого він є.

Про це "Лівий берег" повідомили самі Москаль і Цинцабадзе.

Після того, як Цинцабадзе повернули паспорт, його знов почали викликати на допити, проте вже без вказівки в повістці, по якій саме справі.

В управління він приїхав з Москалем, проте депутата не пустили в будівлю, ніяк не мотивуючи відмову.

Цинцабазе у свою чергу попросили змінити захисника. Він відмовився і обидва покинули будівлю прокуратури.

"Скільки ще розслідуватимуть цю справу? Вже шість років і ні кінця краю не видно. Я раніше вже говорив - суспільство ніколи не дізнається що відбулося на тій вечері. Президент Ющенко піде вже через тиждень, а його таємниця як і раніше залишається таємною. Взагалі треба було менше пити і жерти на тій вечері. У багатьох складається враження, що та історія була піар-акцією для штучного підняття рейтингу", - заявив Геннадій Москаль.

Депутат нагадав, що він не тільки захисник Цинцабадзе, але і член парламентської комісії з розслідування справи про отруєння (голова - регіонал Сівкович). "Мене просто не пустили на поріг і ніяк це не пояснили. Скільки можна запрошувати людину і постійно ставити одні і ті ж питання. Не можна ж просто викликати людину, щоб створювати видимість роботи ГПУ. Я вже не говорю, що у нього паспорт забирали майже на рік і сьогодні у нас є всі підстави подати прокуратурі позов про відшкодування матеріального збитку, оскільки без паспорта він не міг ні на роботу влаштуватися, ні в поліклініку сходити, ні квиток на літак купити", - додав Москаль.

За інформацією "Лівого берега", поновилися активні розгляди у справі про отруєння Ющенка. Зокрема, на найближчу п"ятницю для надання свідчень викликана дружина Миколи Мартиненка.

Зараз ви читаєте новину «Москаль заявив, що Ющенку "треба було менше пити і жерти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути