Ексклюзиви
пʼятниця, 03 вересня 2010 15:23

Москаль розповів, хто подарував Могильову "Кадиллак"

Москаль розповів, хто подарував Могильову "Кадиллак"

Депутат Верховної Ради від "Народної самооборони" Геннадій Моськаль з"ясував, що "Кадилак" міністрові внутрішніх справ Анатолію Могильову подарував житель броварів Сергій Руденко, у якого немає навіть власного телевізора.

Про це повідомили в прес-службі "Народної самооборони".

"Руденко Сергій Михайлович, живе в Броварах, не має ні телевізора, ні квартири, ні машини, не займається бізнесом. Це підставна особа. Це (подарунок МВС "Кадилака") - корупційна схема. Хто такий Руденко Сергій Михайлович? Нічого на нього не немає", - обурився Москаль.

Він пояснив також, що при покупці автомобіля існують обов"язкові платежі, які повинен сплатити покупець.

"Якщо ви купили машину, то повинні обов"язково заплатити згідно з законом 3% внесок від вартості машини до Пенсійного фонду. І чомусь до пенсійного фонду не Руденко платить, а платить управління ДАІ Київської області! І всі інші платежі платить ДАІ. Де логіка тоді?", - дивується депутат.

Москаль обурився навіть не вартістю автомобіля, а схемою, за допомогою якої він був куплений.

"Можливо, і потрібно було купити цей автомобіль. Я ж не кажу, що міністр повинен їздити зустрічати свого колегу з Ізраїлю на "Жигулях" першої моделі. Але зробіть це нормально, відкрито і прозоро!", - сказав він.

Нагадаємо, 29 липня Москаль заявив, що Управління ДАІ Головного управління МВС в Київській області купило автомобіль Cadillac Escalade 2010 р. випуску. Цей автомобіль був переданий в МВС для обслуговування міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова.

Зараз ви читаєте новину «Москаль розповів, хто подарував Могильову "Кадиллак" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути