Ексклюзиви
пʼятниця, 03 вересня 2010 10:15

"Дачу Могильова" розсекретили кримські журналісти (ФОТО)

Кореспонденти однієї із сімферопольських газет розшукали в Коктебелі дачу, до якої, як стверджує народний депутат Геннадій Москаль, має відношення глава МВС Анатолій Могильов.

Нагадаємо, Москаль повідомив, що кум Могильова Володін Сергій Федорович, звільнений, а потім знову поновлений в правоохоронних органах, займається в Коктебелі будівництвом житла для міністра за адресою вул. Леніна, 122г.

За цією адресою журналісти виявили новенький, недобудований особняк.

Поряд з ним розташований і інший будинок, в якому за словами місцевих жителів проживають Володіни. Однак, про те, що недобудований особняк має відношення до міністра внутрішніх справ сусідам нічого невідомо.

За інформацією одного з агентств Феодосії нерухомості, вартість такого будинку з ділянкою в центрі Коктебеля може досягати 400 тисяч доларів: ділянку з 6 соток можна продати за 65 тисяч доларів, а у 1000 доларів за квадратний метр оцінюється сам будинок.

Сам Анатолій Могильов, відповідаючи на запитання журналістів про те, чи дійсно в Коктебелі будується його дача, сказав: "Нехай будь-яку оцінку будь-яким діям дає прокуратура або хтось ще. Я коментувати це не хочу. Це нижче за мою гідність - коментувати такі слова".

"События"
Зараз ви читаєте новину «"Дачу Могильова" розсекретили кримські журналісти (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути