пʼятниця, 03 вересня 2010 09:10

Луценко каже, що затримання його автомобіля - це помста Могильова

Луценко каже, що затримання його автомобіля - це помста Могильова
Колишній міністр внутрішніх справ України, лідер політичної партії "Народна самооборона" Юрій Луценко

вважає, що затримання автомобіля, в якому він їздить, пов"язане із помстою чинного керівництва МВС.

"Я це розглядаю виключно як підтвердження тотального спостереження за мною і моєю командою, і як бажання тиску через викриття Москалем дій чинного керівництва МВС із "Каділаком", вертольотом, будинком, який будують підлеглі Могильова", – сказав Луценко.

Він зазначив, що дізнався про затримання автомобіля, який, за словами екс-міністра, взятий кілька років тому в оренду, від водія, який повідомив йому, що авто було зупинено чотирма автомобілями ДАІ поблизу "Суворівського училища", неподалік його будинку.

За словами Луценка, після отримання цієї інформації він прибув на місце пригоди і поцікавився у працівників ДАІ, що трапилося. Ті відповіли, що у водія у березні цього року збіг термін довіреності на право керування автомобілем, яка була видана у 2009 році строком на три роки.

При цьому Луценко спростував офіційну інформацію, розповсюджену МВС, про те, що нібито під час згаданого інциденту він кидався під автомобілі ДАІ, перешкоджаючи таким чином працівникам міліції.

"Те, що написало МВС, що я начебто кидався під колеса, – повна маячня. Ми з ДАІшниками постояли, посмілися, "потравили" анекдоти", – сказав Луценко.

Він також зауважив, що працівники ДАІ виписали штраф, який буде оплачено, якщо справді підтвердиться, що документи водія на авто були не в порядку.

"Штраф і штрафну квитанцію – все це виписали", – повідомив Луценко.

Нагадаємо, що 2 вересня, у Києві працівники Державтоінспекції затримали автомобіль колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка.

У повідомленні МВС говориться, що "в автомобілі перебувало дві особи. Один з них представився працівникам ДАІ як водій, інший – як охоронець екс-міністра внутрішніх справ Луценка".

Вони, йдеться далі в повідомленні, "викликали на підмогу для подальшого спілкування з працівниками міліції екс-очільника МВС.

Приблизно за чверть години на місце прибув громадянин Луценко. Він заявив, що не допустить транспортування автомобіля на штрафмайданчик, а в разі спроби це зробити – ""ляже під колеса" авто, тобто перешкоджатиме законним діям працівників міліції".

За матеріалами: УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Луценко каже, що затримання його автомобіля - це помста Могильова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути