Ексклюзиви
пʼятниця, 16 жовтня 2009 15:27

Москаль: "Хто така Монтян? Пішла вона на х .."

Москаль: "Хто така Монтян? Пішла вона на х .."

Народний депутат, голова кримської міліції Геннадій Москаль відмовився коментувати заяву адвоката Тетяни Монтян, яка є юридичним консультантом матері дітей-жертв секс-скандалу в Артеку, пише "Сегодня".

У своїй статті видання зазначило, що, за словами Монтян, коли нардепа Москаля влітку направили до Криму керувати міліцією, одним з головних завдань йому поставили зам"яти скандальну справу про розбещення дітей в "Артеку".

Геннадій Москаль, як пише "Сегодня", прокоментував це звинувачення коротко. "Хто така Монтян, щоб я її коментував? Пішла вона на х ..", - сказав він виданню по телефону.

Нагадаємо, що Тетяна Монтян також заявила, що, за словами дітей-жертв секс-скандалу, разом з ними насильству з боку дорослих піддавалися й інші діти.

15 жовтня, у справі про розбещення дітей з"явилися нові подробиці. Відповідно до публікації в газеті Україна молода, мати потерпілих роздрукувала з сайту Верховної Ради фото всіх депутатів і показала їх синові.

На них він начебто б впізнав Віктора Уколова, Сергія Терьохіна і Руслана Богдана (всі - БЮТ) як осіб, які ґвалтували його в Києві на квартирі, куди приводив сина його батько. Однак, ці політики інформацію про свою причетність до секс-скандалу спростували.

Раніше Генпрокуратура заявила, що слідство у кримінальній справі (порушена за статтею 156 Кримінального кодексу (розбещення неповнолітніх)) триває, і його не планують поки закривати, при цьому вже затриманий обвинувачений, якому на даний момент суд продовжив запобіжний захід у вигляді арешту до 4 місяців.

За матерiалами: "Сегодня"
Зараз ви читаєте новину «Москаль: "Хто така Монтян? Пішла вона на х .."». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути