четвер, 15 жовтня 2009 19:55

Бютівець зв"язав звинувачення в зґвалтуванні дітей з чиїмсь бажанням стати Президентом

Бютівець зв"язав звинувачення в зґвалтуванні дітей з чиїмсь бажанням стати Президентом

Депутат Верховної Ради від фракції Блоку Юлії Тимошенко Руслан Богдан зв"язує звинувачення, що з"явилися в ЗМІ, про його причетність до справи про розбещення дітей в Міжнародному дитячому центрі "Артек" (Крим) з виборами Президента.

"Я не буду нічого коментувати, може, нехай ще напишуть, що я з"їв когось, або батьківщину продав, рейхстаг підпалив, Бастилію узяв, нехай пишуть. Я розумію, що комусь дуже хочеться стати Президентом", - сказав він.

Депутат вважає, що розповсюдження такої провокаційної інформації направлене на дискредитацію БЮТ.

Нагадаємо, згідно з інформацією ЗМІ, після заяви у цій справі депутата Григорія Омельченка (БЮТ) мати постраждалих дітей роздрукувала з сайту Верховної Ради фото всіх депутатів і показала їх синові.

На них він нібито впізнав Віктора Уколова, Сергія Терьохіна і Руслана Богдана (всі - БЮТ) як осіб, які ґвалтували його в Києві на квартирі, куди приводив сина його батько.

Цю інформацію підтверджує також адвокат Тетяна Монтян, яка з квітня займається цією справою і стверджує, що про це їй розповіли потерпілі діти.

Між тим, сам Терьохін свою причетність заперечує і має намір притягти до відповідальності матір постраждалих дітей за розповсюдження неперевіреної інформації.

Тим часом, міжнародний дитячий центр "Артек" готує позов до суду про захист честі та гідності у зв"язку з оприлюдненням інформації про розбещення неповнолітніх в дитячому таборі.

Про це заявив в четвер на прес-конференції в Києві генеральний директор МДЦ "Артек" Борис Новожилов.

За матеріалами Обком, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бютівець зв"язав звинувачення в зґвалтуванні дітей з чиїмсь бажанням стати Президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути