вівторок, 09 листопада 2010 17:51

Москаль: На гроші, які "шиють" Луценку, у Монако навіть не поїси

Москаль: На гроші, які "шиють" Луценку, у Монако навіть не поїси

Кримінальна справа порушена проти Юрія Луценка за розкрадання разом з водієм 40 тисяч бюджетних грошей - це не рівень Генпрокуратури.

Про це Gazeta.ua сказав нардеп від НУ-НС і колишній заступник міністра МВС Геннадій Москаль.

"Рівень водія і сорока тисяч гривень - це хіба рівень Генпрокуратури? Це рівень слідчих з розслідування особливо важливих справ? Ось вам і вся відповідь. 40 тисяч гривень, які "шиють" Луценку і його водієві - це гроші, яких навіть не вистачить, щоб поїсти добре в ресторані "Маріо" чи в Монако в компанії з трьох людей. Це смішно! Уряд замовив аудит діяльності попередньої влади. Знайшли сотні мільярдів розкрадання, а винен один Луценко. На кого це розраховано? Що, вся Україна з глузду з'їхала і не розуміє, що це таке?", - наголосив він.

За словами політика, ця кримінальна справа - суто політичне замовлення.

"Сьогодні навіть прокурор Верховинського району на Івано-Франківщині не порушить кримінальної справи за 40 тисяч. Навіть якщо його напоїти і ще хабара дати. А тут говорять, що це не політичне замовлення. Якби справу спустили до рівня районної прокуратури, то я би повірив, що це не політичне замовлення. А коли тут слідчі генпрокуратури "на вухах", то тут все зрозуміло. Вийшло, що найбільша кримінальна група в Україні - це Луценко з його водієм. Ми самі себе смішимо!", - підкреслив Москаль.

Водночас нардеп впевнений, що влада може дійти до будь-якої межі.

"Якою буде команда зверху, до тієї межі й дійдуть", - зазначив він.

Однак Москаль також сумнівається, що до цієї справи причетний віце-прем'єр Борис Колесніков, який ворогує з Луценком.

"В нього вистачає клопотів, окрім Луценка. В нього в голові 2012 рік - Євро. Коли він сидів у парламенті, то міг вчепитися. А сьогодні в нього інші проблеми. Але я надіюся, що новий генпрокурор перегляне цю справу, бо вона була порушена ще за Медведька. Сподіваюся, Пшонка не розпочинатиме свою кар'єру з сорока тисяч гривень. Це трохи мілкувато. Але це все почалося з нинішнього міністра МВС Могильова. Це він почав копати по цій справі. Хоч в нього самого до того, як він передав цю справу в ГПУ був один водій з "Беркута", а другий з тої самої служби, де робив водій Луценка. Так що нехай сам проти себе порушить кримінальну справу", - зазначив Москаль.

Нагадаємо, щодо екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка порушено кримінальну справу. Йому інкримінують привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Зараз ви читаєте новину «Москаль: На гроші, які "шиють" Луценку, у Монако навіть не поїси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути