Ексклюзиви
вівторок, 09 листопада 2010 13:09

Пшонка віддячив Януковичу справою на Луценка - БЮТ

Пшонка віддячив Януковичу справою на Луценка - БЮТ

Партія "Батьківщина" називає політичним рішення про порушення кримінальної справи проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це сказано у заяві цієї політичної сили, яка оприлюднена 9 листопада.

"Переслідування Юрія Луценка режимом Януковича позбавлене будь-яких правових підстав, носить винятково політичний характер, має всі ознаки цілеспрямованих політичних репресій проти одного з найбільш послідовних опозиціонерів", - зазначається у документі.

Як зазачається у заяві, порушивши справу проти Луценка, "Віктор Пшонка подякував своєму куму-Януковичу за призначення на посаду"

"Не далі як у суботу пан Пшонка заявив, що є, в першу чергу, "членом команди по виконанню всіх тих рішень, які приймає президент". С перших днів роботи на новій посаді кум Януковича почав втілювати своє кредо у життя", - підкреслюється у документі, який оприлюднено на сайті партії "Батьківщина".

Раніше, екс-міністр внутрішніх справ, Юрій Луценко повідомив, що проти нього було порушено кримінальну справу за статею розкрадання бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Зараз ви читаєте новину «Пшонка віддячив Януковичу справою на Луценка - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути