вівторок, 09 листопада 2010 11:25

Партія регіонів намагається мене "закрити" - Луценко

Партія регіонів намагається мене "закрити" - Луценко

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вважає, що порушення проти нього кримінальної справи - це плата за те, що він боровся з криміналітетом.

Про це він сказав журналістам під стінами Генпрокуратури.

"Я думаю, що всі присутні знають, що я не приховував своєї позиції до влади, не змінював і не збираюся цього робити. Так само, як ніколи не домовлявся з криміналітетом поза лаштунками. З ним я боровся", - зазначив лідер "Народної Самооборони".

За словами Луценка, після того, як влада перемогла на президентських та на місцевих виборах, влада намагається закрити йому рота.

"Тому сьогоднішня справа - це спроба Партії регіонів закрити мені рота, а можливо і закрити мене", - зазначив екс-міністр.

Він розповів журналістам, що сьогодні вчергове був на допиті у ГПУ стосовно порушення проти нього кримінальної справи, що стосується розкрадання бюджетних коштів.

"Мова йде про те, що я нібито вступив у зговір зі своїм водієм і створив умови для нарахування йому зайвої пенсії, що становить приблизно 40 тисяч гривень", - пояснив Луценко.

Раніше екс-мінстр заявив, що 5 листопада проти нього було порушено кримінальну справу. За словами Луценка, правоохоронці звинувачують його у розкраданні бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів намагається мене "закрити" - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути