понеділок, 31 липня 2006 13:22

Луценко: у мене немає нових доказів у справі Кравченка

В.о. міністра внутрішніх справ Юрій Луценко заявляє, що не має нових доказів у справі вбивства Юрія Кравченка. Про це він повідомив в інтерв"ю газеті "Україна молода".

На думку Луценка, нові докази - журналістські провокації.

- Журналістка одного з телеканалів запитала мене про це, я відповів, що в мене є сумніви щодо завершеності слідства. Вона пішла до Генпрокурора і каже: "Луценко тільки що сказав, що у нього є нові докази!", - розповів в.о. міністра.

Він наголосив, що сумніви в нього були ще півроку тому. 

- Ми здзвонилися з генпрокурором Медведьком і я розповів йому про свої сумніви. А як далі розвиватимуться події - або він порушить по-новому кримінальну справу, або запросить мене для дачі офіційних свідчень, побачимо, - додав Луценко.

Сумніви в.о. міністра МВС щодо самогубства Кравченка грунтуються на двох припущеннях. Перше - те, що судово-медична експертиза провели неповністю. І друге - спроба самогубства начальника міліції в Черкаській області ще до парламентських виборів 2002 року.

На думку Луценка, тоді генерал Кравченко неодноразово виховував своїх підлеглих і говорив, що справжній чоловік повинен стрілятися в скроню, а все інше - непристойно, повідомляє proUA.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: у мене немає нових доказів у справі Кравченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути