понеділок, 25 січня 2010 13:13

Морози поламали "гастрольний" графік Януковича

Морози поламали "гастрольний" графік Януковича
Лідер Партії регіонів, кандидат у президенти Віктор Янукович через погіршення погодних умов скасував поїздку до Полтавської області.

Про це повідомили в обласній організації Партії регіонів.

"Ми ж не можемо примушувати людей у такий мороз йти на зустрічі і там мерзнути. Тому вирішили провести спілкування у формі телемосту з активістами партії в Полтаві та Кременчуці", - повідомили в ПР.

Сьогодні температура повітря в Україні істотно знизилася. У цілому по країні стовпчики термометрів опустилися до -20 ... -31 градуси.

Очікується, що така температура протримається до 28 січня включно, повідомляє УНІАН.

Згідно із наказом начальника управління освіти Луганської міської ради Валентини Кияшко, з метою забезпечення збереження здоров"я учнів і організації навчально-виховного процесу під час зниження температури повітря рекомендовано 25 січня припинити заняття для учнів 1-4 класів загальноосвітніх шкіл Луганська.

У Донецьку у зв"язку зі зниженням температури нижче -20 градусів припиняється навчальний процес для учнів початкових класів 26 і 27 січня.

Зараз ви читаєте новину «Морози поламали "гастрольний" графік Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути