четвер, 19 квітня 2012 18:09

Молодики кримінальної зовнішності розбили голову народному депутату під судом Тимошенко

Молодики кримінальної зовнішності  розбили голову народному депутату під судом Тимошенко
Фото: glavcom.ua
Сьогодні у Харкові під час акції на підтримку Юлії Тимошенко невідомі нанесли удар в голову металевою трубою народному депутату з фракції "БЮТ-Батьківщина" Борису Пудову.
Про це повідомив сам потерпілий, пише прес-служба партії.
Він розповів, що під час встановлення наметів біля суду, який розглядає справу Юлії Тимошенко, підійшли судові виконавці з вимогою прибрати намети.
"Люди показали їм заявки, по яким немає рішень судів про заборону. Я також підійшов і сказав, що ніхто не має права порушувати Конституцію та право громадян на вільні зібрання", - зазначив Борис Пудов.
"Після цього одразу підбігли кримінальної зовнішності хлопці. Одну палатку вони просто розкидали по всій проїжджій частині. Одного з нападників ми затримали і передали міліції, яка завела хлопця за вугол і відпустила", - сказав народний депутат.
За його словами, після цього на інші палатки накинулася інша група осіб характерної зовнішності.
"З них особливо виділявся один, як ми зрозуміли, з донецьких. Міліція байдуже спостерігала як він б'є людей і ламає палатки. Я втрутився, за що отримав по голові металевою трубою", - сказав Борис Пудов.
"На заклики до міліції припинити побиття людей і народних депутатів – ніхто з них не відреагував і не підійшов", - обурився він.
Після цього на місце події викликали "швидку", яка надала першу медичну допомогу.
"Ось вам право на мирні зібрання, ось вам недоторканність народного депутата при мовчазній згоді міліції", - заявив він.
"Наші суди сьогодні служать Януковичу, а завтра Янукович від них захисту не отримає. Вони повинні служити закону", - резюмував Борис Пудов.
Зараз ви читаєте новину «Молодики кримінальної зовнішності розбили голову народному депутату під судом Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути