четвер, 19 квітня 2012 17:06

"Батьківщина" втрачає біомасу - регіонал

"Батьківщина" втрачає біомасу - регіонал
Регіонал не бачив більше 2 тисяч прихильників Тимошенко. Фото: obozrevatel.com

Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко вважає, що громадяни відмовляються бути "біомасою", яку в своїх масових заходах використовує БЮТ під керівництвом Юлії Тимошенко.

Про це він заявив, коментуючи неспроможність БЮТ зібрати під будівлею Київського районного суду Харкова заявлену кількість прибічників Тимошенко, повідомляє прес-служба партії.

Депутат нагадав, що напередодні проведення акції БЮТ подав до мерії Харкова заявку про участь 10 тисяч осіб. "А розраховували на 15-20 тисяч протестувальників. Та сталося не так, як гадалося", – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" звинуватив Власенка в "артистизмі" та затягуванні процесу щодо ЄЕСУ

"За повідомленнями інформаційних агентств, які посилаються на МВС Харкова, кількість людей, які прийшли під будівлю суду на підтримку Юлії Тимошенко, не перевищила 2 тисяч осіб. І це люди, яких дійсно привезли до Харкова, оскільки підтримка БЮТ у першій столиці України не дає їм надії на чисельний мітинг. Про те, що привезені були з західних областей, свідчили залишені неподалік автобуси з відповідними держномерами", – зазначив В. Колесніченко.

При цьому він висловив подив позицією громадян, "котрі протестують проти притягнення до відповідальності особи, яка обкрадала їх та їхніх батьків і жила за їхній рахунок". "Невже це – філософія рабів?" – поцікавився політик.

Він також наголосив на тому, що кількість харків'ян, які прийшли до будинку суду висловити своє обурення діями Тимошенко на чолі ЄЕСУ, виявилася значно більшою – близько 5 тисяч осіб. "Виявилося, що харків'яни добре пам'ятають голодні дев'яності, коли їм доводилося по півроку чекати зарплату. А в цей час чесно зароблені гроші їх підприємств транзитом утікали на офшорні рахунки Тимошенко-Лазаренко", – зауважив Вадим Колесніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регіонал вважає, що українські ЗМІ подають вибіркову інформацію про міжнародні процеси

На його думку, однопартійцям Тимошенко все складніше вербувати, як полюбляла говорити сама Юлія Володимирівна, "біомасу" для своїх масових заходів. "Прихильників псевдорелігійного культу Тимошенко – вуду, стає все менше. Мабуть, люди почали виліковуватися", – додав депутат.

"Люди починають думати самостійно. Країна відходить від зубожіння, яке штовхало велику частину населення на будь-які "масові заходи", аби платили хоч якусь копійку. А це добрий знак для суспільства. І поганий - для "вербувальників Тимошенко", яким стає все складніше виконувати затверджені плани та "рознарядки зверху", – підсумував Вадим Колесніченко.

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" втрачає біомасу - регіонал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути