Ексклюзиви
середа, 09 листопада 2011 14:07

Могильов вибачатися перед кримськими татарами не збирається

Могильов вибачатися перед кримськими татарами не збирається

Новопризначений прем'єр-міністр Криму Анатолій Могильов не вважає за потрібне вибачатися перед кримськими татарами за свої дії і вчинки за часів керування кримським главком міліції. Зокрема, за показовий знесення незаконних будов на Ай-Петрі

Про це він заявив на своїй першій прес-конференції в якості кримського прем'єра у Сімферополі.

"Я коли перебував на посаді керівника кримського главку, я вважаю, що міліція виконувала закон і законні рішення суду. Тому за виконання законного рішення суду ніхто ніяких претензій не висунув. Я, перебуваючи на цій посаді, зобов'язаний був виконувати судове рішення. Не виконання мною, як керівником главку на той момент, судового рішення спричинило б кримінальну відповідальність щодо мене. Тому якщо я робив все по закону і виконував законне рішення, я не повинен за це вибачатися", - пояснив Могильов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джемілєв: присилати Могильова у Крим - це не дуже продумано

Він також повідомив, що цього літа був на Ай-Петрі, де його впізнавали і зустрічали з радістю. "Один спочатку мене не впізнав, а після того, як мене впізнав другий, мене запрошували там поїсти", - зазначив прем'єр-міністр.

Нагадаємо, в листопаді 2007 року Могильов, перебуваючи на посаді голови кримської міліції, віддав наказ на розгін кримськотатарських торговців та знесення їх будівель на плато Ай-Петрі.

Вчора Могильов офіційно став прем'єр-міністром Криму. За його призначення на позачерговій сесії Верховної Ради Криму проголосували 76 із 80 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Могильов вибачатися перед кримськими татарами не збирається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути