середа, 09 листопада 2011 09:03

Джемілєв: присилати Могильова у Крим - це не дуже продумано

Джемілєв: присилати Могильова у Крим - це не дуже продумано

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв не вірить, що новопризначений голова Ради міністрів АР Крим Анатолій Могильов зможе знайти спільну мову з кримськими татарами.

"Якщо він буде знаходити спільну мову так само, як він знаходив будучи начальником міліції, то можна передбачити, до чого це призведе", - сказав він в ефірі "5 каналу".

Голова Меджлісу нагадав, що Могильов був причетний до подій 2007, коли застосовувалася вогнепальна зброя проти беззбройних людей: "Тоді порушувалася кримінальна справа за фактом цього злочину, але потім її зам'яли. Зараз справа навіть не в тому, що він застосовував зброю. Врешті решт, це тоді пояснювали, що кримські татари порушували якісь закони".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завдання Могильова - знищити місцеву еліту у Криму

"Головне, що цей Могильов відкрито в пресі виступив з виправданням Сталінських репресій проти кримсько-татарського народу. Сказав, що Сталін вчинив правильно, виславши їх. Після цього надсилати цю людину на посаду прем'єр-міністра автономії, у такий чутливий регіон - щонайменше не дуже продумано", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт: "Призначення Могильова - це не звільнення і не висилка"

Коментуючи заяву Могильова про те, що він буде продовжувати справу покійного Василя Джарти, голова Меджлісу зазначив: "Є дуже багато розмов про те, що вчорашній Могильов дуже відрізняється від сьогоднішнього. Але я таких ознак різкої зміни в ньому, коли він був у якості міністра внутрішніх справ, особливо не помітив".

Джемілєв також запевнив, що про конкретні акції кримських татар проти новопризначеного прем'єра АРК поки що не йдеться.

Зараз ви читаєте новину «Джемілєв: присилати Могильова у Крим - це не дуже продумано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути