вівторок, 08 листопада 2011 15:17

Могильов пообіцяв, що продовжить політику Джарти у Криму

Могильов пообіцяв, що продовжить політику Джарти у Криму

Новопризначений прем'єр-міністр Криму Анатолій Могильов заявляє, що має намір дотримуватися політики, що проводиться його попередником Василем Джарти.

"Я член команди президента України, і я буду продовжувати ту ж лінію, яку проводив мій попередник Василь Джарти", - сказав він, виступаючи перед депутатами кримського парламенту у вівторок.

Він також зазначив, що радий знову бути у Криму. "Крим мені дорогий. Я вдячний президенту України за те, що він погодив мою кандидатуру на посаду голови Ради міністрів Криму", - додав Могильов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович приніс у жертву кримчанам Могильова, як барана на Курбан-Байрам - нардеп

Президент України Віктор Янукович 7 листопада дав згоду на призначення Могильова на посаду прем'єра Криму відповідно до ч.4 статті 136 Конституції України.

Могильов - генерал-майор міліції. До лютого 2005 року очолював міськуправління МВС у Макіївці (Донецька область). Ще раніше обіймав посаду начальника Артемівського міськуправління МВС. У 2007 році був заступником глави МВС - начальником Головного управління Україною в Криму. Під час президентської виборчої кампанії 2010 року  Могильов очолював кримський республіканський виборчий штаб кандидата на посаду президента України Януковича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович понизив Могильова - політолог

Попередній прем'єр-міністр АРК Василь Джарти ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: помер в ніч на 17 серпня після важкої хвороби. З тих пір пост глави кримського уряду залишався вакантним.

Зараз ви читаєте новину «Могильов пообіцяв, що продовжить політику Джарти у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути