понеділок, 07 листопада 2011 21:09

Янукович приніс у жертву кримчанам Могильова, як барана на Курбан-Байрам - нардеп

Янукович приніс у жертву кримчанам Могильова, як барана на Курбан-Байрам - нардеп

Народний депутат України від фракції НУ-НС Геннадій Москаль, коментуючи те, що Віктор Янукович погодив призначення Анатолія Могильова на посаду Голови Ради міністрів АР Крим, висловив думку, що Янукович приніс Могильова у жертву кримським татарам.

"Зараз почався Курбан-Байрам – свято жертвоприношення. От якраз кримським татарам у жертву президент і дав Могильова. Вони його дуже люблять, дуже поважають і з нетерпінням чекають (сміється – ред.). Я думаю, що там він з ними консенсусу не знайде. На відміну від Джарти. Він там прославився своїми ксенофобськими висловлюваннями по відношенню до кримських татар, називав їх прислужниками фашистів, організовував проти них акції залякування зі стріляниною, гранатометами, танками, авіацією на горі Ай-Петрі. Кримсько-татарське населення на нього налаштоване вкрай негативно", - сказав нардеп.

Він також вважає, що у Криму у зв'язку з цим будуть мітинги, демонстрації, пікети.

"Тобто фактично те, що робиться перед Верховною Радою, все переміститься під ВР Криму, під Кабінет Міністрів Криму і тому подібне. Нехай іде, терниста йому дорога. Я лише радий, що це співпало зі святом Курбан-байрам – святом жертвоприношення. Тільки там барана приносять в жертву, а тут принесли Могильова", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні Президент України Віктор Янукович погодив призначення Анатолія Могильова на посаду Голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим.

Зараз ви читаєте новину «Янукович приніс у жертву кримчанам Могильова, як барана на Курбан-Байрам - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути