неділя, 06 листопада 2011 11:32

Могильов вкрав у Москаля законопроект про проституцію

Могильов вкрав у Москаля законопроект про проституцію

У 2008 році народний депутат з фракції "НУ-НС" Геннадій Москаль вніс на розгляд Верховної Ради законопроект про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо підвідомчості справ про заняття проституцією та посилення відповідальності). Рада не підтримала даний законопроект, але днями від імені міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова у парламенті було зареєстровано аналогічний законопроект.

Про це повідомив народний депутат Геннадій Москаль.

"Це плагіат. За це він має піти у відставку", - заявив Москаль.

Нардеп розповів, що вніс законопроект про переведення справ про заняття проституцією, адже в Україні насправді не існує дієвого механізму адміністративних комісій, які за діючим законодавством займаються розглядом таких справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ювелірний магазин у Києві пограбували міліціонери - Москаль

Законопроектом народний депутат пропонував передати ці справи у відання міліції, а також збільшити штраф за заняття проституцією. Це саме пропонується і законопроектом Могильова.

"Тоді, коли я вніс цей законопроект, Партія регіонів провалила голосування, а тепер вони вносять такий самий. Це вже не перший випадок. У них свого потенціалу не вистачає, то вони користуються чужим. Валять спеціально нормальні законопроекти для того, щоб потім їх внести від свого імені", - заявив Москаль.

Народний депутат зазначив, що буде заявляти офіційно про плагіат.

Зараз ви читаєте новину «Могильов вкрав у Москаля законопроект про проституцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути