четвер, 10 листопада 2011 16:07

Могильов і Джемільов поговорили про міжнаціональну злагоду у Криму

Могильов і Джемільов поговорили про міжнаціональну злагоду у Криму

Кримський прем'єр Анатолій Могильов обговорив з головою Меджлісу кримськотатарського народу, народним депутатом Мустафою Джемільовим питання міжнаціональних відносин в автономії.

Як повідомляє в четвер Головне управління інформаційної політики Ради міністрів Криму, під час зустрічі, в якій також взяли участь народний депутат, голова тимчасової комісії Верховної Ради України з питань Автономної Республіки Крим Борис Дейч і перший заступник голови Меджлісу Рефат Чубаров, було обговорено низку актуальних для Криму питань, у вирішенні яких необхідні скоординовані дії, зокрема, що стосуються міжнаціональних відносин в автономії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Могильов уведе в Крим екстремістські угрупування - Чорновіл

Глава уряду автономії відзначив важливість постійного діалогу органів влади з усіма суб'єктами суспільно-політичного життя півострова. "Крим багатонаціональний, і стабільність на півострові багато в чому залежить від міжнаціональної злагоди. Наше завдання її зміцнити, а зробити це можна у відкритому і конструктивному діалозі", - зазначив Могильов.

У свою чергу Джемільов виклав позицію Меджлісу щодо актуальних кримських проблем, включаючи питання міжконфесійних відносин і справедливого наділення жителів Криму земельними ділянками. Він також акцентував увагу на законодавчих питаннях, що потребують вирішення на державному рівні, в тому числі що стосуються проекту держбюджету на 2012 рік в частині обсягу коштів, які планується направити на повернення і облаштування репатріантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Меджлісі сподіваються, що Могильов змінився на краще

Як відзначили в ГУ інформполітики, на завершення зустрічі її учасники висловилися за продовження діалогу влади з представниками всіх політичних сил і громадських організацій, який дозволить оптимізувати вирішення актуальних проблем кримчан і забезпечить громадянську злагоду в автономії.

Зараз ви читаєте новину «Могильов і Джемільов поговорили про міжнаціональну злагоду у Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути