середа, 09 листопада 2011 10:34

Могильов готовий до співпраці з кримськими татарами - Мірошниченко

Могильов готовий до співпраці з кримськими татарами - Мірошниченко

Кадрові мотивації президента Віктора Януковича щодо призначення Анатолія Могильова прем'єром Криму полягають у тому, що цей регіон необхідно відроджувати, й для цього потрібний потужний лідер.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це заявив член фракції Партії регіонів у Верховній Раді, представник президента у парламенті Юрій Мірошниченко в ефірі "5 каналу".

На думку регіонала, Могильов – професіонал.

"Могильов знає цей регіон, він працював там не один рік, і я думаю, що якраз те, що та команда, яка працює в Криму, отримала такого потужного лідера - буде потужним імпульсом для розвитку цього регіону... Я даю йому відмінну оцінку", - зауважив Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джемілєв: присилати Могильова у Крим - це не дуже продумано

"Мотивацією стала довіра з боку президента, адже на ті ділянки, де треба залучати найбільш професійних людей, він призначає таких, як Могильов", - додав політик.

Говорячи про майбутні завдання нового прем'єра Криму, представник президента відзначив: "Я не бачу ризиків, я бачу виклики. Дуже важливо для прем'єра Криму згуртувати громаду кримську. Звісно, це складна історична проблема... Треба працювати разом. Всі зацікавлені - і кримські татари, і уряд Криму - в тому, щоб регіон розвивався... Говорити, що Анатолій Могильов не готовий до співпраці з кримськими татарами, некоректно".

Зараз ви читаєте новину «Могильов готовий до співпраці з кримськими татарами - Мірошниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути