Ексклюзиви
пʼятниця, 23 вересня 2011 11:18

Між студентами і "беркутівцями" у центрі Києва виникла сутичка

Між студентами і "беркутівцями" у центрі Києва виникла сутичка

У центрі Києва на Михайлівській площі проходять зіткнення між активістами студентської організації "Пряма дія" і міліцією.

Студенти, які були заблоковані міліціонерами на початку вулиці Трьохсвятительській, раптово зірвалися з місця і побігли Михайлівською площею у бік Дипломатичної академії.

Після цього їх оточили співробітники міліції та спецпідрозділу "Беркут".

Раніше голова організації КУПР Сергій Мельниченко розповів, що студенти намагалися встановити намети, однак міліція не дозволила їм це зробити.

Як розповіли в управління зі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві, молоді люди можуть проводити акції, однак на встановлення наметів має бути відповідний дозвіл від міської влади.

"Тобто, якщо не буде спроб з боку учасників акції встановити намети, які розцінюються як малі архітектурні форми, то правоохоронці не вдаватимуться до жодних дій щодо учасників акцій, які не порушують правопорядок", - розповіли у главку.

Також представник правоохоронних органів зазначив, що з ранку п'ятниці на Михайлівській площі зібралося до півсотні осіб. Раніше було подано заявку від Київської незалежної студентської профспілки "Пряма дія" на проведення ходи до Кабінету міністрів і Верховної Ради.

Ця акція, як підкреслили в главку, заборонена судом і присутні на Михайлівській площі повідомлені про це. Відповідно, якщо будуть спроби порушення судового рішення, міліція буде адекватно реагувати.

Зараз ви читаєте новину «Між студентами і "беркутівцями" у центрі Києва виникла сутичка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути