четвер, 22 вересня 2011 16:52

Студенти перемістили свою акцію під стіни "Могилянки". Вже є перші намети

Студенти перемістили свою акцію під стіни "Могилянки". Вже є перші намети

Під входом до будівлі Києво-Могилянської академії на Контрактовій площі Києва студентська громада разом з Коаліцією учасників помаранчевої революції встановила три намети.

На стіні будівлі висить транспорант - "Оголошуємо загальностудентський страйк проти Табачника".

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, біля наметів перебуває близько 20 студентів. Вони тримають плакати: "Геть невігласа Табачника" та плакат англійською мовою - "Табачник — кат української освіти".

У свою чергу, голова КУПРу Сергій Мельниченко розповів, що коаліція вирішила допомогти студентам.

"КУПР долучився до протестів студентів проти Табачника і допомагає їм самоорганізуватися. Ми повністю підтримуємо їхній протест проти такого міністра освіти. Почати цілу низку наших претензій до Табачника можна хоча б з того, що не можна переписувати історію України в угоди правлячої верхівки, як це робить Табачник", - наголосив Мельниченко.

До мітингувальників підійшов працівник мілції та чоловік у цивільному з відеокамерою. Вони поцікавився, що за акцію тут проводять студенти.

Їм відповіли, що акція мирна і повідомлення щодо її проведення було подано. Наразі мілціонер та чоловік стоять за 20 метрів від мітингувальників і поки не вдаються до жодних дій.

До мітингувальників підходять перехожі і питають, чому вони виступають проти Табачника. Біля наметів точаться дискусії щодо української освіти та безпосередньо особи міністра.

Мітингувальники також очікують, що після закінчення пар у Київо-Могилянській академії, до них приєднається ще більше людей.

Зараз ви читаєте новину «Студенти перемістили свою акцію під стіни "Могилянки". Вже є перші намети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути