Ексклюзиви
середа, 04 травня 2011 12:52

"Міс Росія" потрапила до в'язниці через наркотики

"Міс Росія" потрапила до в'язниці через наркотики

Переможниця конкурсу краси "Міс Росія" 1998 року Ганна Малова, що мешкає в даний час в США, відправлена в одну з в'язниць Нью-Йорку згідно пред'явленим їй раніше звинуваченням у незаконному отриманні наркотичних засобів.

За рішенням судді вона буде перебувати під вартою без можливості виходу під заставу до закінчення етапу судових слухань, пов'язаних з перевіркою її участі в спеціальній програмі лікування та реабілітації наркозалежних.

Раніше Малова брала участь у судовому процесі, перебуваючи на волі. Але на судові засідання вона постійно запізнювалася, тому суд і вирішив її ув'язнити. Вийде вона звідти не раніше, ніж вирішиться питання про те, чи доцільно їй брати участь у цій програмі.

Нагадаємо, колишній "Міс Росії", 39-річній Ганні Малов були пред'явлені нові звинувачення прокуратурою Нью-Йорку: у дрібній крадіжці, фальсифікації та незаконному зберіганні наркотиків.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Росія" потрапила до в'язниці через наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути