вівторок, 06 червня 2017 17:03

Мільйони гектарів української землі вже на ринку - Корнацький

Мільйони гектарів української землі вже на ринку - Корнацький
Народний депутат Аркадій Корнацький: "Мораторій розповсюджується тільки на селянські землі і ті, які досі необґрунтовано називаються державними і перебувають у запасі".

Міф про земельний ринок використовують політичні сили, які 25 років дурять народ. Цим маніпулюють серед людей, які не розуміють законодавства.

Про це Gazeta.ua заявив народний депутат Аркадій Корнацький, автор законопроекту №5535-1 "Про обіг земель сільськогосподарського призначення".

"Політичні сили спекулюють поняттям земельного ринку – відкривати його чи не відкривати. А він існує з початку 1990-х, - каже народний депутат. - Зокрема і ринок сільськогосподарських земель".

Аркадій Корнацький переконує, що в обігу в Україні перебувають мільйони гектарів сільськогосподарських земель – для фермерського господарства, для особистого селянського, сільськогосподарські у складі присадибних ділянок, садові і дачні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна стала тоталітарною країною - Корнацький

"Навіть землі для товарного виробництва – основний підмораторний об'єкт – здають в оренду, що є однією з форм ринку, - наголошує народний депутат. - Заборонена тільки купівля-продаж та інші форми відчуження селянських паїв. Ринок сільськогосподарських земель давно існує. Мораторій розповсюджується тільки на селянські землі і ті, які досі необґрунтовано називають державними і перебувають у запасі".

Детальніше читайте тут: Земельна реформа: смерть чи воскресіння?

Зараз ви читаєте новину «Мільйони гектарів української землі вже на ринку - Корнацький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути