вівторок, 04 жовтня 2011 11:44

Міліції легше розганяти бабусь, ніж воювати з кілерами - Стретович

Міліції легше розганяти бабусь, ніж воювати з кілерами - Стретович

Міліції легше розганяти бабусь, які страйкують проти забудови, або перекривати дорогу громадянам під час мирної ходи, ніж воювати з кілерами. У цих умовах міністр внутрішніх справ (Анатолій Могильов - ред.) повинен попроситися у відставку через те, що не зберіг життя своїх підлеглих в Одеській області.

Про це в коментарі газеті "День" заявив народний депутат Володимир Стретович.

"Таких подій давно не знала Україна, наскільки зухвало лунають факти про вбивства, що свідчить про погіршення криміногенної ситуації в країні. Вражає безпечність, з якою правоохоронці вийшли на виконання спецзавдання, і непрофесіоналізм, бо вийшли на затримання озброєного кілера нібито на прогулянку", - зазначив Стретович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський кілер розстріляв під Одесою міліціонерів: 2 людини загинули

За його словами, як наслідок такої безтурботності, близькі оплакують своїх синів, кільком потерпілим знадобиться тривале лікування, а українська держава "отримала ляпаса" в особі працівників МВС.

"Звичайно, легше розганяти бабусь, які страйкують проти забудови, або перекривати дорогу громадянам під час мирної ходи. Міліція тому і є озброєним органом виконавчої влади, як це записано в законі, щоб вирішувати, коли і проти кого застосовувати зброю", - додав нардеп.

На його думку, інакше, як промахом у професійній роботі, випадок в Одеській області назвати не можна.

"У цих умовах міністр внутрішніх справ повинен попроситися у відставку через те, що не зберіг життя своїх підлеглих. Але, очевидно, це не в нашій країні і не за цих умов", - резюмував Стретович.

Зараз ви читаєте новину «Міліції легше розганяти бабусь, ніж воювати з кілерами - Стретович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути