пʼятниця, 30 вересня 2011 09:26

Російський кілер розстріляв під Одесою міліціонерів: 2 людини загинули

Російський кілер розстріляв під Одесою міліціонерів: 2 людини загинули

В Одеській області в ніч на п'ятницю в перестрілці із злочинцями загинули два українських правоохоронця, ще четверо поранені, повідомляє управління із зв'язків з громадськістю МВС України.

Як наголошується в повідомленні, особа одного з учасників перестрілки з міліціонерами достовірно відома. Це - громадянин Росії Дикаєв Аслан Імранович, 1982 року народження, який розшукується за вбивство.

Згідно з оперативною інформацією, Дикаєв нелегально проживає в Одесі і здійснює вбивства на замовлення. Міліціонери з'ясували це, займаючись розкриттям подвійного вбивства, скоєного 29 червня цього року в селі Баранинці Закарпатської області (застрелені двоє чоловіків).

Оперативники встановили автомобіль, на якому пересувався зловмисник. Його чорний ВАЗ 2110 був помічений недалеко від Одеси. На посту ДАІ біля села Кошари машину зупинив інспектор ДПС. За кермом перебував Дикаєв. Він передав документи і вийшов з автомобіля, щоб відкрити багажник.

У цей момент співробітники спецпідрозділу "Беркут" почали операцію по затриманню. Дикаєв кинув в їхній бік дві гранати і почав стріляти з пістолета ТТ, а пасажир, який перебував на передньому сидінні, відкрив вогонь з автомата Калашникова. Один з бійців "Беркута" пострілом поранив автоматника. Але третій із злочинців встиг затягти пораненого назад у машину, і авто зникло з місця події.

В результаті перестрілки четверо міліціонерів поранено, двоє загинули - 21-річний Віктор Коженко, працівник "Беркута" і 40-річний працівник ДАІ Олександр Розмаріца.

Розшукується автомобіль ВАЗ 2110, чорного кольору, держномер ВЕ 6181 АР, в якому на момент події було як мінімум троє чоловіків. Один з розшукуваних - Дикаєв Аслан Імранович 29.08.1982 р.н., уродженець м. Волгоград Російської Федерації. Паспорт громадянина РФ 9600 № 322042, закордонний паспорт РФ № 627423531 begin_of_the_skype_highlighting 627423531 end_of_the_skype_highlighting. Крім того, може використовувати документи на ім'я громадянина Молдови Tabac Nicolai 04.02.1981 р.н.

Прикмети: зріст 160-165 см, худорлявої статури, обличчя худе, смагляве, волосся темне, коротке, високе чоло, густі брови, тонкі губи.

Злочинці особливо небезпечні і озброєні.

Зараз ви читаєте новину «Російський кілер розстріляв під Одесою міліціонерів: 2 людини загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути