четвер, 08 вересня 2011 12:00

Полковника Буданова вбив сусід Вадима Галигіна

Полковника Буданова вбив сусід Вадима Галигіна

Незважаючи на те, що гучна справа про вбивство в центрі Москви колишнього полковника російської армії Юрія Буданова після того, як впіймали головного підозрюваного, ймовірно, можна вважати розкритою, правоохоронні органи поки не поспішають про це оголошувати. Можливо, це пояснюється інтересами слідства, і поліцейські ведуть пошук спільників кілера. Тим часом журналісти з'ясовують нові подробиці про загадкового уродженця чеченського Аргуна Магомеда Сулейманова, звинуваченого у вбивстві.

Сусідом передбачуваного вбивці Буданова був резидент Comedy Club Вадим Галигін. Як і гуморист, 41-річний Сулейманов останні місяці жив в 22-поверховій елітній новобудові в будинку 9, корпус 1 по вулиці Пир'єва. Квартири тут коштують в середньому близько 40 млн рублів, а здаються в оренду за ціною від 140 тис. до 200 тис. рублів на місяць, пишуть Известия.

За словами сусідів і охоронців, Сулейманов був привітною і милою людиною. Як сказав охоронець на ім'я Бек, Сулейманов спочатку їздив на джипі Range Rover Sport, проте потім іномарка зламалася, і з тих пір його возив Mercedes S-класу з водієм.

Про те, яким бізнесом займався Сулейманов і чим заробляв на настільки дорогу квартиру, мешканцям будинку невідомо. Вони кажуть, що по п'ятницях і вихідних кілер гарно одягався і виїжджав в ресторан або на важливі зустрічі.

У ніч на 26 серпня оперативники привезли Сулейманова додому закутим в наручники. Слідчі попросили вимкнути камери спостереження поруч з будинком і в під'їзді, після чого піднялися з передбачуваним кілером в його квартиру на 20-й поверх. Житло обшукували без участі понятих до п'ятої ранку. Як повідомлялося раніше, підставою для арешту послужила знайдена на квартирі Сулейманова футболка, в якій, на думку слідчих, злочинець був у момент вбивства.

За даними видання, в минулий вівторок у слідчі повторно відвідали будинок, де проживав Сулейманов. Вони, зокрема, цікавилися, з ким спілкувався затриманий. Ніхто з сусідів не вірить, що підозрюваний міг скоїти злочин, в якому його звинувачують. За словами охоронців, за весь час проживання на зйомній квартирі кавказець ні разу не привів додому жодної жінки. Зрідка до нього приїжджали в гості якісь солідні чоловіки.

Як раніше писала газета, слідчі вважають Сулейманова ідеальним вбивцею - він жив так, що знайти будь-які зачіпки вкрай складно: у підозрюваного не було ні вдома, ні родини, ні постійної роботи, ні майна.

Як повідомлялося раніше, Юрій Буданов народився в 1963 році в місті Харцизьку Донецької області, в 1987 році закінчив Харківське вище командне танкове училище.

Зараз ви читаєте новину «Полковника Буданова вбив сусід Вадима Галигіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути