Ексклюзиви
понеділок, 06 грудня 2010 11:44

Міліція завела на підприємців кримінальну справу

Міліція завела на підприємців кримінальну справу

Київська міліція порушила кримінальну справу за фактом умисного пошкодження майна під час встановлення наметів підприємцями на акції протесту проти Податкового кодексу.

Як повідомляє прес-служба МВС після демонтажу наметового містечка, виявилося, що покриття біля монументу Незалежності пошкоджено через те, що учасники акції встановлювали намети, вбиваючи кілки.

"Управління з благоустрою Київської міськадміністрації в даний час підраховує завдані збитки. За попередніми даними, сума збитків становить близько 200 тис гривень", - наголошується в повідомленні.

У рамках розслідування цієї кримінальної справи в якості свідка на допит у понеділок викликали одного з координаторів акції протесту. підприємців на Майдані Незалежності Олександра Данилюка.

У главку підкреслили, що Данилюк викликався і раніше, але, незважаючи на свої заяви, так і не прийшов в міліцію.

З 22 листопада по 3 грудня на Майдані Незалежності в Києві проходила безстрокова акція протесту підприємців з вимогою застосувати право вето до прийнятого Верховною Радою Податкового кодексу, серйозно міняє умови ведення бізнесу за спрощеною системою оподаткування.

Президент України Віктор Янукович застосував право вето до документа і відправив його до парламенту зі своїми пропозиціями.

2 грудня Верховна Рада врахувала пропозиції президента України Віктора Януковича та прийняла у новій редакції Податковий кодекс.

О 5.00 ранку 3 грудня наметове містечко на Майдані був примусово демонтовано.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Міліція завела на підприємців кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути