Ексклюзиви
субота, 13 квітня 2013 15:03

Микола Катеринчук не вірить в опозиційність Порошенка

Микола Катеринчук не вірить в опозиційність Порошенка
Микола Катеринчук Фото: tsn.ua

Народний депутат Микола Катеринчук у жодному разі не підтримає кандидатуру Петра Порошенка на посаду мера Києва. Про це він заявив 13 квітня на прес-конференції у Вінниці

"Я підтримаю будь-яку кандидатуру на посаду Київського міського голови, якого висуватиме опозиція, окрім Петра Порошенка", - сказав політик.

"Я не вважаю Петра Порошенка опозиційним кандидатом. При всій повазі до нього і до того, що він зробив для вашого міста. Він став опозиціонером за два місяці. А до того його призначали на посади. При будь-якій владі. Тому що тримати в руках таку бізнес-імперію і не дотикатися влади він не може. І в мери йде, бо так зручніше. Це бізнес-підхід, і я такий не сприймаю", - заявив Катеринчук.

За його словами, Порошенкові потрібні рейтинги за рахунок опозиції, щоб менше витрачатись на вибори.

"Ні Попов, ні Порошенко не подолають того кандидата, якого висуне опозиція. Які б там куплені рейтинги та соцопитування вони не публікували", - запевнив Катеринчук.

Лідер Європейської партії переконаний у своїй перемозі на виборах у мери Києва.

"Якщо все ж єдиним кандидатом опозиція висуне Порошенка, я буду з ним конкурувати, як самовисуванець і член політичного об'єднання "Батьківщина". Звісно, мене за це можуть виключити із фракції. Але я впевнений у перемозі на виборах", - наголосив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Микола Катеринчук не вірить в опозиційність Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути